Gutteboka - din guide til puberteten (lydbok) av Nina Brochmann
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Nina Brochmann (forfatter), Ellen Støkken Dahl (forfatter), Nina Brochmann (oppleser), Ellen Støkken Dahl (oppleser)

Gutteboka lydbok

169,-
Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen. I Gutteboka tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge gutter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene. Gutteboka er en kvalitetsguide fra to av landets mest pop…
Lydbok 169,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel din guide til puberteten
Forfattere Nina Brochmann (forfatter), Ellen Støkken Dahl (forfatter), Nina Brochmann (oppleser), Ellen Støkken Dahl (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 oktober 2021
Lengde 4:11
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203376276
Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen. I Gutteboka tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge gutter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene. Gutteboka er en kvalitetsguide fra to av landets mest populære leger, som kjenner kroppen ut og inn. De gir tips, triks, historier fra virkeligheten og gode råd til den som snart skal inn i puberteten. Og fordi noen kommer i puberteten tidlig og andre sent, er denne boka skrevet med tanke på begge tilfeller, og passer for gutter fra 9 til 16 år. Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl er forfatterne bak suksessene Gleden med skjeden (2017) og Jenteboka (2019).