Hjernesterk junior - smartere, gladere, sterkere (lydbok) av Anders Hansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anders Hansen (forfatter), Mats Wänblad (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Hjernesterk junior lydbok

129,- Veil. pris: 299,-Spar: 170,-
I Hjernesterk junior kan du høre om hvordan du ved å bevege på deg blir bedre til det meste! Til hva, tenker du? Til alt! Til å spille dataspill og konsentrere deg. Du kan bli gladere, roligere, smartere og mer kreativ, og du kan få bedre hukommelse og større selvtillit! Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men det er akkurat det som er budskapet i Hjernesterk junior. Det eneste du må gjøre er å bevege på deg! I tillegg kommer du til å bli penere og sterkere, du vil sove bedre og spise…
Lydbok 129,- Ebok 89,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel smartere, gladere, sterkere
Forfattere Anders Hansen (forfatter), Mats Wänblad (forfatter), Ingrid Greaker Myhren (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 november 2021
Lengde 2:20
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202746148
I Hjernesterk junior kan du høre om hvordan du ved å bevege på deg blir bedre til det meste! Til hva, tenker du? Til alt! Til å spille dataspill og konsentrere deg. Du kan bli gladere, roligere, smartere og mer kreativ, og du kan få bedre hukommelse og større selvtillit! Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men det er akkurat det som er budskapet i Hjernesterk junior. Det eneste du må gjøre er å bevege på deg! I tillegg kommer du til å bli penere og sterkere, du vil sove bedre og spise sunnere. Men alt dette er bare en bonus. Det viktigste skjer i hjernen. Når du beveger kroppen, forandres mange ting i hjernen din. Forskning viser at hjernen påvirkes mye mer av bevegelse og mosjon enn hukommelsestrening, sudoku og kryssord. Det kan virke som om hjernen er den delen av kroppen som styrkes aller mest av at vi rører på oss. Den svenske psykiateren Anders Hansen er forfatteren bak den internasjonale bestselgeren Hjernesterk, og har i denne boka omarbeidet budskapet til en yngre målgruppe, sammen med barnebokforfatter Mats Wänblad.