Nattafortellinger for rebelske jenter - 2 (lydbok) av Francesca Cavallo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Francesca Cavallo (forfatter), Elena Favilli (forfatter), Sigrid Bonde Tusvik (oppleser), Lisa Tønne (oppleser)

Nattafortellinger for rebelske jenter (Nattafortellinger for rebelske jenter #2) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Dette er bok nummer to i serien Nattafortellinger for rebelske jenter, en annerledes nattabok-serien med sanne historier om heltinner som har banet, eller fortsetter å bane vei, for andre. Denne samlingen av Nattafortellinger består av 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig faktabok som st…
Lydbok 218,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel 2
Forfattere Francesca Cavallo (forfatter), Elena Favilli (forfatter), Heidi Sævareid (oversetter), Sigrid Bonde Tusvik (oppleser), Lisa Tønne (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 14 april 2020
Lengde 3:10
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202625320
Dette er bok nummer to i serien Nattafortellinger for rebelske jenter, en annerledes nattabok-serien med sanne historier om heltinner som har banet, eller fortsetter å bane vei, for andre. Denne samlingen av Nattafortellinger består av 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig faktabok som styrker leseren i troen på at det finnes uendelige muligheter.