Reisen til landet bak fjellene (lydbok) av Anette Broberg Knudsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anette Broberg Knudsen (forfatter), Katrine Masvie (oppleser)

Reisen til landet bak fjellene lydbok

99,-
Onde krefter tvinger Trym og Tiril til å forlate landsbyen sin. De legger ut på en reise full av farer og fiender - men også godhet og vennlighet. Underveis blir de kjent med Kongen av Landet bak fjellene, og de møter noen underlige hjelpere som blir gode å ha når Kongen sender barna ut på et livsviktig oppdrag. "Reisen til Landet bak fjellene" er delt inn i tre bøker. Med inspirasjon fra mestere som Lewis og Tolkien, åpner forfatteren vei inn til en fantasiverden som peker mot en dypere virke…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anette Broberg Knudsen (forfatter), Nadja Marlene Masvie (oversetter), Katrine Masvie (oppleser), Ingvild Hellenes (oversetter)
Forlag Lunde
Utgitt 13 desember 2023
Lengde 15:02
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Spenning, Fantasy
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252005776
Onde krefter tvinger Trym og Tiril til å forlate landsbyen sin. De legger ut på en reise full av farer og fiender - men også godhet og vennlighet. Underveis blir de kjent med Kongen av Landet bak fjellene, og de møter noen underlige hjelpere som blir gode å ha når Kongen sender barna ut på et livsviktig oppdrag. "Reisen til Landet bak fjellene" er delt inn i tre bøker. Med inspirasjon fra mestere som Lewis og Tolkien, åpner forfatteren vei inn til en fantasiverden som peker mot en dypere virkelighet.