Stillhetens skoger (lydbok) av Emily Rodda
Legg til i ønskeliste
Emily Rodda (forfatter), Kristin Zachariassen (innleser)

Stillhetens skoger (Deltora #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Den første lydboken i fantasyserien Deltora. Seksten år gamle Lief skal oppfylle et løfte faren hans ga før Lief ble født: Han skal forsøke å finne de sju edelsteinene til Deltoras magiske belte. Beltet er det eneste som kan frelse kongedømmet fra tyranniet til den onde Skyggeherren, som bare måneder før Lief ble født, invaderte Deltora og trellbandt hele folket ved hjelp av magi og de fryktelige Gråvaktene. Deltora er et land bestående av sju stammer. Opp igjennom historien har hver stam…
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Emily Rodda (forfatter), Jón Sveinbjørn Jónsson (oversetter), Kristin Zachariassen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 november 2023
Lengde 3:00
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Fantasy
Serie Deltora
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202825034

Den første lydboken i fantasyserien Deltora. Seksten år gamle Lief skal oppfylle et løfte faren hans ga før Lief ble født: Han skal forsøke å finne de sju edelsteinene til Deltoras magiske belte. Beltet er det eneste som kan frelse kongedømmet fra tyranniet til den onde Skyggeherren, som bare måneder før Lief ble født, invaderte Deltora og trellbandt hele folket ved hjelp av magi og de fryktelige Gråvaktene.


Deltora er et land bestående av sju stammer. Opp igjennom historien har hver stamme hatt sin talisman, en edelstein, som har beskyttet dem mot farer. Edelsteinene – en ametyst, en topas, en diamant, en rubin, en opal, en lapis lasuli og en smaragd, er nå stjålet, og den onde Skyggeherren har invadert kongedømmet. Nå ligger edelsteinene skjult på farlige steder over hele landet. Det er bare når alle de syv edelsteinene er gjeninnsatt i Beltet, at arvingen til Deltoras trone kan bli funnet, og Skyggeherrens tyranni kan ta slutt. Sammen med vennene sine Barda og Jasmin skal Lief nå forsøke å finne alle syv edelstenene. Det er et krevende oppdrag. Ikke bare må vennene forsøke å overvinne farer og trusler utenfra. De må også løse vanskelige gåter, finne ledetråder og løse oppgaver som bringer dem nærmere målet: Å befri Deltoras innbyggere fra tyranniet.