Vedder på at du ikke tør, Tracy Beaker (lydbok) av Jacqueline Wilson
Legg til i ønskeliste

Vedder på at du ikke tør, Tracy Beaker (Tracy Beaker #2) lydbok

229,-
Barnehjemsjenta Tracy Beaker drømmer om at moren, som hun ikke har sett på mange år, skal komme og hente henne. Grunnen til at hun ikke har kommet ennå, er sannsynligvis at hun er for opptatt med filmkarrieren sin, tenker Tracy. Selv om hun venter på moren, vil hun bort fra barnehjemmet og da er fosterfamilie løsningen! Helst en med mange penger. Når livet går på tverke, skulker Tracy skolen og rømmer til et hemmelig sted. Der treffer hun to gutter, som hun leker Vedder-på-at-du-ikke-tør-leken …
Lydbok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jacqueline Wilson (forfatter), Cille Dahl (oversetter), Hilde Lyng (oversetter), Kristine Rui Slettebakken (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 mars 2022
Lengde 4:21
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Familie
Serie Tracy Beaker
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202755980
Barnehjemsjenta Tracy Beaker drømmer om at moren, som hun ikke har sett på mange år, skal komme og hente henne. Grunnen til at hun ikke har kommet ennå, er sannsynligvis at hun er for opptatt med filmkarrieren sin, tenker Tracy. Selv om hun venter på moren, vil hun bort fra barnehjemmet og da er fosterfamilie løsningen! Helst en med mange penger. Når livet går på tverke, skulker Tracy skolen og rømmer til et hemmelig sted. Der treffer hun to gutter, som hun leker Vedder-på-at-du-ikke-tør-leken med. Tracy vinner alle veddemål, for hun er best i verden. Hun bare er det.