Shy (lydbok) av Max Porter
Legg til i ønskeliste
Max Porter (forfatter), Bjørnar Reime (innleser)

Shy lydbok

349,-
En fortelling om en plaget tenåring, skrevet med varme og medmenneskelighet fra en av Storbritannias mest spennende forfattere.  Ting fortsetter å glippe for Shy. Alt han ønsker seg, er å spille plater på platespilleren og få den røde støyen i hjernen til å forsvinne. Men igjen og igjen ødelegger han for seg selv og for dem rundt seg. På Siste Sjanse – et hjem for tenåringsgutter – er han omgitt av…
Lydbok 349,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Max Porter (forfatter), Bjørn Alex Herrman (oversetter), Bjørnar Reime (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 28 juni 2024
Lengde 2:23
Sjanger Barnebøker, Skjønnlitteratur, Romaner, Familie
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205580336

En fortelling om en plaget tenåring, skrevet med varme og medmenneskelighet fra en av Storbritannias mest spennende forfattere. 

Ting fortsetter å glippe for Shy. Alt han ønsker seg, er å spille plater på platespilleren og få den røde støyen i hjernen til å forsvinne. Men igjen og igjen ødelegger han for seg selv og for dem rundt seg. På Siste Sjanse – et hjem for tenåringsgutter – er han omgitt av mennesker som ønsker å hjelpe. Men de nattlige skrekkanfallene som hjemsøker ham, forsvinner ikke. Så en natt bestemmer han seg. Han skal gjennomføre planen. 

Shy er en roman om skyld, raseri, fantasier og oppvekst, om det å kjenne seg ensom og fortapt – og å erkjenne at man ikke er alene.