Stormriket (lydbok) av Sarah J. Maas
Legg til i ønskeliste
Sarah J. Maas (forfatter), Kathrine Thorborg Johansen (innleser)

Stormriket (Glasstronen #5) lydbok

299,-
(2)
Glasstronen bok 5 Den lange ferden mot tronen har så vidt begynt for Aelin Galathynius. Bånd er både brutt og vunnet. Der gamle vennskap forsvinner, vokser nye frem. Aelin har sverget troskap til prinsen ved sin side - akkurat som hun gjorde til folket hun er bestemt på å redde. Hun må reise langt, langt inn i mørket for å beskytte de hun elsker. Samtidig vokser mørke krefter frem: krefter som står klar for å gjøre alt for å ta over Aelins verden. Og den eneste muligheten til å redde verden…
Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sarah J. Maas (forfatter), Hanne Hay Sætre (oversetter), Hanna Hay Sætre (oversetter), Kathrine Thorborg Johansen (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 desember 2021
Lengde 20:21
Sjanger Barnebøker, Ungdomsbøker, Fantasy
Serie Glasstronen
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205560994
Glasstronen bok 5 Den lange ferden mot tronen har så vidt begynt for Aelin Galathynius. Bånd er både brutt og vunnet. Der gamle vennskap forsvinner, vokser nye frem. Aelin har sverget troskap til prinsen ved sin side - akkurat som hun gjorde til folket hun er bestemt på å redde. Hun må reise langt, langt inn i mørket for å beskytte de hun elsker. Samtidig vokser mørke krefter frem: krefter som står klar for å gjøre alt for å ta over Aelins verden. Og den eneste muligheten til å redde verden, kan være det som vil innebære en slutt på alt Aelin holder kjært.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering