Begge dør til slutt (lydbok) av Adam Silvera
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Adam Silvera (forfatter), Carl Martin Eggesbø (innleser), Jonas Hoff Oftebro (innleser), Odin Waage (innleser)

Begge dør til slutt (Begge dør) lydbok

399,-
En av de siste årenes mest populære ungdomsbøker og en booktok-sensasjon! Adam Silveras spennende fortelling om kjærlighet, vennskap og død engasjerer unge lesere over hele verden. En hjerteskjærende bok som handler om å finne seg selv - akkurat tidsnok. Hva ville du gjort hvis du kun hadde én dag igjen å leve? En høstkveld får Mateo Torrez og Rufus Emeterio en telefon fra den mystiske organisasjonen Deathcast om at de skal dø i løpet av de neste tjuefire timene. Begge går inn på en venne-app f…
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Adam Silvera (forfatter), Line Almhjell (oversetter), Carl Martin Eggesbø (innleser), Jonas Hoff Oftebro (innleser), Odin Waage (innleser)
Utgitt 2 juli 2022
Lengde 7:13
Sjanger Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Ungdomsbøker
Serie Begge dør
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202759131
En av de siste årenes mest populære ungdomsbøker og en booktok-sensasjon! Adam Silveras spennende fortelling om kjærlighet, vennskap og død engasjerer unge lesere over hele verden. En hjerteskjærende bok som handler om å finne seg selv - akkurat tidsnok. Hva ville du gjort hvis du kun hadde én dag igjen å leve? En høstkveld får Mateo Torrez og Rufus Emeterio en telefon fra den mystiske organisasjonen Deathcast om at de skal dø i løpet av de neste tjuefire timene. Begge går inn på en venne-app for å finne en å tilbringe de siste timene av livene sine med - men ingen av dem hadde forventet å få så mye mer enn bare en venn. Begge dør til slutt er full av spenning, humor og kjærlighet. Hjertevarm, tris og tankevekkende på samme tid.