Den grønne sirkelen (lydbok) av Stefan Casta
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Stefan Casta (forfatter), Charlotte Grundt (innleser)

Den grønne sirkelen lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Restene av en dagbok. Noen filmklipp. Det er alt som er igjen etter dem. Hva skjedde egentlig? De fire ungdommene Judit, David, Dinah og Gabriel går på kulturskolen Fuglereiret. Byen de bor i rammes oftere og oftere av heftige regnfall. En kveld de sitter på skolens nye terasse, kommer det et uvær som skyller vekk hele terassen - med de fire ungdommene på ... De slynges rundt på vannmassene som en annen Noas Ark og vet ikke verken tid eller sted da de, langt om lenge, skyldes på land. Så snart …
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Stefan Casta (forfatter), Elin Brodin (oversetter), Henning Hagerup (oversetter), Charlotte Grundt (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 februar 2023
Lengde 9:05
Sjanger Fantasy, Barnebøker, Spenning, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202784287
Restene av en dagbok. Noen filmklipp. Det er alt som er igjen etter dem. Hva skjedde egentlig? De fire ungdommene Judit, David, Dinah og Gabriel går på kulturskolen Fuglereiret. Byen de bor i rammes oftere og oftere av heftige regnfall. En kveld de sitter på skolens nye terasse, kommer det et uvær som skyller vekk hele terassen - med de fire ungdommene på ... De slynges rundt på vannmassene som en annen Noas Ark og vet ikke verken tid eller sted da de, langt om lenge, skyldes på land. Så snart de har fått fast grunn under beina er det en hard jakt på mat og tak over hodet som starter. Sola er nemlig brennende heit og tørker ut jorda slik at all vekst og dyrking blir umulig. Rotter invaderer husene i desperat jakt på mat. Folk tvinges til å forlate husene sine: De er blitt klimaflyktninger. Katastrofen er et faktum. Den SPENNENDE historien rekonstrueres på bakgrunn av dagboka og filmklippene, og minner på mange måter om historien om Robinson Crusoe. Det handler ikke bare om å finne fremmede fotspor, men også om å overleve i et ukjent og ugjestmildt miljø. Det er både en filosofisk, eksistensiell og nervepirrende historie som utspiller seg i denne lydboken.