Kong Salomos miner (lydbok) av H. Rider Haggard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
H. Rider Haggard (forfatter), Rider Haggard (forfatter), Andreas Kolstad (oppleser)

Kong Salomos miner (Lydbokforlagets klassikerserie) lydbok

149,-
(1)
Vi er i det sørlige Afrika for flere hundre år siden. Det går et sagn blant de innfødte som forteller om kong Salomos diamanter. De er gjemt langt oppe i fjellene og bevoktet av den skrekkelige trollkvinnen Gagul. Tre modige engelskmenn drar på leting etter skatten. Mange hvite menn har forsøkt før dem, men ingen er kommet levende tilbake. Utgitt i Gyldendal Ungdomsklassikere, som består av verdenslitteraturens absolutte høydepunkter. Bøkene er utstyrsmesssig påkostet, nummererte og egner seg y…
Lydbok 149,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere H. Rider Haggard (forfatter), Rider Haggard (forfatter), Finn Havnevik (oversetter), Andreas Kolstad (oppleser)
Utgitt 7 november 2007
Lengde 4:53
Sjanger Barnebøker, Spenning, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242129291
Vi er i det sørlige Afrika for flere hundre år siden. Det går et sagn blant de innfødte som forteller om kong Salomos diamanter. De er gjemt langt oppe i fjellene og bevoktet av den skrekkelige trollkvinnen Gagul. Tre modige engelskmenn drar på leting etter skatten. Mange hvite menn har forsøkt før dem, men ingen er kommet levende tilbake. Utgitt i Gyldendal Ungdomsklassikere, som består av verdenslitteraturens absolutte høydepunkter. Bøkene er utstyrsmesssig påkostet, nummererte og egner seg ypperlig som gavebøker eller samleobjekter. Alle bøkene har dessuten etterod av Tormod Haugen, vinner av H.C. Andersenprisen.