Du er en vinner (lydbok) av Marcus Rashford
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Marcus Rashford (forfatter), Carl Anka (forfatter), Jon Arne Arnseth (oppleser)

Du er en vinner lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Et fantastisk forbilde både på og utenfor fotballbanen! Marcus Rashford er stjernespissen på Manchester United, men han er også mannen som ga bort størst andel av formuen sin til veldedige formål, og han er også mannen som fikk Boris Johnson i knestående og fikk den britiske regjeringen til å sørge for at engelske barn ikke gitt sultne. Nå vil han hjelpe andre til å både føle seg bedre med seg selv, og kanskje også få oppfylt sine drømmer. Han skriver om å være fornøyd med å være seg selv, dr…
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marcus Rashford (forfatter), Carl Anka (forfatter), Eivind Lilleskjæret (oversetter), Jon Arne Arnseth (oppleser), Katie Warriner (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 29 mars 2022
Lengde 3:20
Sjanger Barnebøker, Sport, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569997
Et fantastisk forbilde både på og utenfor fotballbanen! Marcus Rashford er stjernespissen på Manchester United, men han er også mannen som ga bort størst andel av formuen sin til veldedige formål, og han er også mannen som fikk Boris Johnson i knestående og fikk den britiske regjeringen til å sørge for at engelske barn ikke gitt sultne. Nå vil han hjelpe andre til å både føle seg bedre med seg selv, og kanskje også få oppfylt sine drømmer. Han skriver om å være fornøyd med å være seg selv, drømme stort, øve som en mester, komme seg ut av komfortsonen og lære av feilene, navigere motstand på et positiv vis, bruke stemmen din og stå opp for andre, aldri slutte å lære.