219 timer i Amerika (lydbok) av Thor Gotaas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Thor Gotaas (forfatter), Haakon Strøm (innleser)

219 timer i Amerika lydbok

299,-
Våren 2005 trosset forfatter Thor Gotaas innbilt flyskrekk og reiste til New England. Det eneste som var planlagt var å besøke en kvinne han kjente fra studietiden, for å reise og se gamle trakter med henne. Det skulle vise seg at det uplanlagte nesten alltid er det artigste både da det skjer og i ettertid. Under hver gråstein ligger det et eventyr - og en nokså kort tur til USA kan romme mye.I 219 timer i Amerika beskriver han møter med mennesker og steder, og viser hvordan et kort besøk kan v…
Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Thor Gotaas (forfatter), Haakon Strøm (innleser)
Forlag Risk forlag
Utgitt 2 juli 2024
Lengde 2:53
Sjanger Reise, Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293625193
Våren 2005 trosset forfatter Thor Gotaas innbilt flyskrekk og reiste til New England. Det eneste som var planlagt var å besøke en kvinne han kjente fra studietiden, for å reise og se gamle trakter med henne. Det skulle vise seg at det uplanlagte nesten alltid er det artigste både da det skjer og i ettertid. Under hver gråstein ligger det et eventyr - og en nokså kort tur til USA kan romme mye.

I 219 timer i Amerika beskriver han møter med mennesker og steder, og viser hvordan et kort besøk kan virvle opp mange historier, formidlet med humor og personlig blikk.