Alltid for dere - en sann historie (lydbok) av Cecilia Berglund
Legg til i ønskeliste
Cecilia Berglund (forfatter), Gunilla Lindh (forfatter), Renate Katralen Jensen (oppleser)

Alltid for dere lydbok

149,-
Jeg og min mann var lykkelig gift. Livet vårt besto av mye arbeid, mye tid til hverandre og venner, reiser, gåturer i Alpene og operakvelder. Livet var bekymringsløst. Problemene i forholdet vårt begynte da jeg oppdaget at vår eldste sønn var annerledes. I løpet av ni måneder gikk livet mitt i oppløsning. Alle de tre barna våre ble diagnostisert med autismespekterforstyrrelser, utviklingshemming og en betydelig forsinket utvikling på grunn av en svært sjelden genmutasjon med kun tre andre kjent…
Lydbok 149,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en sann historie
Forfattere Cecilia Berglund (forfatter), Cecilia Berglund (medforfatter), Gunilla Lindh (forfatter), Stine Langtangen (oversetter), Renate Katralen Jensen (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 28 november 2022
Lengde 6:24
Sjanger Biografier, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180198523
Jeg og min mann var lykkelig gift. Livet vårt besto av mye arbeid, mye tid til hverandre og venner, reiser, gåturer i Alpene og operakvelder. Livet var bekymringsløst. Problemene i forholdet vårt begynte da jeg oppdaget at vår eldste sønn var annerledes. I løpet av ni måneder gikk livet mitt i oppløsning. Alle de tre barna våre ble diagnostisert med autismespekterforstyrrelser, utviklingshemming og en betydelig forsinket utvikling på grunn av en svært sjelden genmutasjon med kun tre andre kjente tilfeller i hele verden. Ektemannen min forlot meg og barna for å begynne på nytt i Tyskland. Han ville kjøre Porsche igjen, som han sa. Moren min døde av bukhinnekreft og pappa ble alvorlig syk. Jeg mistet nesten fotfestet. Dette er min historie.