Desertørens beretning - historien om en amerikansk soldat som stakk av fra krigen i Irak (lydbok) av Joshua Key
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Joshua Key (forfatter), Lasse Lindtner (oppleser)

Desertørens beretning lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Boka inneholder den amerikanske soldaten Joshus Keys beretning om hvordan han rømte fra krigen i Irak. Key var en ung patriot og familiefar som gikk inn i den amerikanske hæren i 2002, og som fikk erfare at krigen ikke var den kampen mot terrorister han hadde forestilt seg. I boka forteller han om den amerikanske hærens grusomheter mot den irakiske sivilbefolkningen, om hvordan han selv deltok i razziaer uten noen gang å finne bevis på terrorvirksomhet, og om hvorfor han valgte å desertere fra …
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel historien om en amerikansk soldat som stakk av fra krigen i Irak
Forfattere Joshua Key (forfatter), Lawrence Hill (medforfatter), Torstein Velsand (oversetter), Lasse Lindtner (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 26 januar 2010
Lengde 6:05
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202316839
Boka inneholder den amerikanske soldaten Joshus Keys beretning om hvordan han rømte fra krigen i Irak. Key var en ung patriot og familiefar som gikk inn i den amerikanske hæren i 2002, og som fikk erfare at krigen ikke var den kampen mot terrorister han hadde forestilt seg. I boka forteller han om den amerikanske hærens grusomheter mot den irakiske sivilbefolkningen, om hvordan han selv deltok i razziaer uten noen gang å finne bevis på terrorvirksomhet, og om hvorfor han valgte å desertere fra krigen og bli en fredløs i sitt eget land.