Fridtjof Nansen - del 2 (lydbok) av Carl Emil Vogt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
149,-
(3)
Da Fram seilte inn Oslofjorden i 1896, ble ekspedisjonen møtt av et folkehav landet aldri hadde sett maken til. Titusener av nordmenn hyllet Fridtjof Nansen og hans mannskap. Nansen var 34 år og den komplette helt. Likevel var dette bare begynnelsen. Forfatter Carl Emil Vogt følger Nansens eksepsjonelle liv og kaster nytt lys over det nasjonale ikonet. Han var utvilsomt en allsidig begavelse: nyskapende vitenskapsmann, dyktig diplomat, forfatter og folketaler. Hans karisma virket like godt på p…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel del 2
Forfattere Carl Emil Vogt (forfatter), Egil Birkeland (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 oktober 2017
Lengde 8:56
Sjanger Reise, Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202565008
Da Fram seilte inn Oslofjorden i 1896, ble ekspedisjonen møtt av et folkehav landet aldri hadde sett maken til. Titusener av nordmenn hyllet Fridtjof Nansen og hans mannskap. Nansen var 34 år og den komplette helt. Likevel var dette bare begynnelsen. Forfatter Carl Emil Vogt følger Nansens eksepsjonelle liv og kaster nytt lys over det nasjonale ikonet. Han var utvilsomt en allsidig begavelse: nyskapende vitenskapsmann, dyktig diplomat, forfatter og folketaler. Hans karisma virket like godt på prinsen av Wales som på kvinner. Da Nansen døde 68 år gammel, hadde han mottatt Nobels fredspris for sitt banebrytende humanitære engasjement. Nansens innsats på så mange felt var samtidig hans svøpe: Han hadde problemer med å konsentrere seg om ett felt - eller én kvinne - av gangen. Han var stridbar, hadde humørsvingninger og var vanskelig å komme inn på selv for sine nærmeste. Fridtjof Nansen. Mannen og verden er en gripende fortelling om den menneskelige helten som ble selve symbolet på Europas samvittighet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En kvalitetsbok. Grundig og informativ. En får være med Nansen på vei til Nordpolen. Han nådde ikke målet. Videre blir vi med på hans diplomatiske karriere og hans sans for vakre kvinner. Dette er del 2, men jeg må nok lytte til både del 1 og del 3. Oppleser glimrende.