Det store bildet (lydbok) av Gunhild A. Stordalen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Gunhild A. Stordalen (forfatter), Henriette Steenstrup (innleser)

Det store bildet lydbok

179,-
(2)
Dette er historien om bygdejenta som ble milliardærfrue, om legen som ble dødssyk og kampen hennes for å redde verden, samtidig som hun prøver å redde seg selv. I 2014 ble Gunhild Stordalen diagnostisert med den uhelbredelige sykdommen systemisk sklerodermi. Frem til da trodde hun at hun hadde et helt liv på å gjøre en forskjell, nå hadde hun i verste fall bare et par år igjen å leve. Dette er den personlige fortellingen om Gunhilds kamp, men først og fremst er det en hyllest til livet. Og kjær…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Gunhild A. Stordalen (forfatter), Jonas Forsang (medforfatter), Henriette Steenstrup (innleser)
Forlag Pilar
Utgitt 26 oktober 2018
Lengde 6:23
Sjanger Biografier, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516408
Dette er historien om bygdejenta som ble milliardærfrue, om legen som ble dødssyk og kampen hennes for å redde verden, samtidig som hun prøver å redde seg selv. I 2014 ble Gunhild Stordalen diagnostisert med den uhelbredelige sykdommen systemisk sklerodermi. Frem til da trodde hun at hun hadde et helt liv på å gjøre en forskjell, nå hadde hun i verste fall bare et par år igjen å leve. Dette er den personlige fortellingen om Gunhilds kamp, men først og fremst er det en hyllest til livet. Og kjærligheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fy søren for en dame

En meget klok, standhaftig og viljesterk dame som klarer å utrette store ting tross sin kamp mot sykdommen. Jeg lærte masse av boken, selv om jeg ikke er helt enig i alt hun sier. Anbefales.