Min historie (lydbok) av Michelle Obama
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Michelle Obama (forfatter), Michelle Robinson Obama (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)

Min historie lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Michelle Obama har levd et liv fylt med mening og store prestasjoner, og anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner. Som USAs førstedame, og den første afroamerikanske kvinnen som har hatt denne rollen, bidro hun til å gjøre Det hvite hus mer åpent og inkluderende, samtidig som hun inntok rollen som en innflytelsesrik forkjemper for jenter og kvinner i USA og i verden for øvrig, hun bidro til at familier nå søker å leve sunnere og mer aktive liv, og stod ved sin ektemanns side da…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michelle Obama (forfatter), Michelle Robinson Obama (forfatter), Eve-Marie Lund (oversetter), Hilde Østby (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 19 desember 2018
Lengde 18:18
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202619831
Michelle Obama har levd et liv fylt med mening og store prestasjoner, og anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner. Som USAs førstedame, og den første afroamerikanske kvinnen som har hatt denne rollen, bidro hun til å gjøre Det hvite hus mer åpent og inkluderende, samtidig som hun inntok rollen som en innflytelsesrik forkjemper for jenter og kvinner i USA og i verden for øvrig, hun bidro til at familier nå søker å leve sunnere og mer aktive liv, og stod ved sin ektemanns side da han ledet USA gjennom mange av landets mest opprivende stunder. Underveis har hun vist oss noen uforglemmelige dansetrinn, triumfert i Carpool Karaoke og oppdratt to jordnære døtre under medias uforsonlige blikk. I sine memoarer, en bok med dype refleksjoner og fascinerende historier, inviterer Michelle Obama leserne med inn i sin verden. Hun skildrer opplevelsene som har formet henne, fra barndommen på sørsiden av Chicago, via årene som utøvende yrkeskvinne hvor hun måtte balansere kravene til morsrollen mot kravene fra arbeidsplassen, til tiden hun tilbragte på verdens mest kjente adresse. Med ærlighet og vidd beskriver hun sine seire og sine skuffelser, både de offentlige og de private, hun gir oss hele sin historie slik hun har opplevd den - med egne ord og på egne betingelser. Min historie er en klok og åpenhjertig bok, og en uvanlig nær og intim betraktning fra en kvinne med sjel og substans, som konsekvent har overgått forventningene hun har blitt møtt med - og hvis historie har inspirert oss alle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig bra

En ærlig og svært inspirerende fortelling, fra en person som har sett det hvite hus fra innsiden. Også en oppvekst fortelling, som sier oss at alt er mulig.

Veldig god bok

En reflektert og flott bok om livet i det «hvite hus». Forfatteren skriver nyansert og reflektert. Hennes idealer om at alle har samme verdi og trenger å bli sett og bekreftet trenger vi mer enn noensinne. Boken viser oss også litt av politikkens irrganger og delvis uredelighet. Den gjorde inntrykk på meg og anbefales på det sterkeste.

Min historie av Michelle Obama

En bok av høy kvalitet. Forfatteren skriver godt med bruk av reflekterte og gode argumenter. Hennes fokus på likeverd, og at alle kan, og at alle har ressurser er prisverdig. Vi trenger hennes stemme mer enn noen gang. Boken anbefales på det sterkeste. Jeg lyttet til lydboken. Oppleser var meget dyktig.

Lærerik

Jeg synes det var veldig spennende å lese om livet i det hvite hus, livet som førstedame, livet med en amerikansk president, livet som mor og jobben for å skjerme døtrene sine. Jeg lærte masse og fikk innsyn i ting jeg aldri egentlig har tenkt over. Michelle Obama er en fascinerende dame og hennes jobb for barn og spesielt jenter/kvinner er fantastisk.