Dødstoget (lydbok) av Alistair MacLean
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Alistair MacLean (forfatter), Alastair MacNeill (forfatter), Trond Heien (innleser)

Dødstoget (UNACO #3) lydbok

399,-
Et tog er på vei gjennom Europa med en hemmelig og dødelig last plutonium. En løsgjenger forviller seg inn på toget og begynner å fikle med de forseglede tønnene. En stund etter finnes han i en bakgård, livsfarlig skadet av radioaktiv bestråling. Internasjonale krefter settes inn for å oppspore den grusomme lasten, som åpenbart har bakgrunn i internasjonale terroristorganisasjoner. Agentene Sabrina Carver, Mike Graham og C. W. Whitlock står overfor uuberegnelige og drepende krefter. Men deres o…
Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alistair MacLean (forfatter), Alistair MacLean (annet), Alastair MacNeill (forfatter), Finn B. Larsen (oversetter), Trond Heien (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 24 mai 2024
Lengde 8:38
Sjanger Krim
Serie UNACO
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202824259
Et tog er på vei gjennom Europa med en hemmelig og dødelig last plutonium. En løsgjenger forviller seg inn på toget og begynner å fikle med de forseglede tønnene. En stund etter finnes han i en bakgård, livsfarlig skadet av radioaktiv bestråling. Internasjonale krefter settes inn for å oppspore den grusomme lasten, som åpenbart har bakgrunn i internasjonale terroristorganisasjoner. Agentene Sabrina Carver, Mike Graham og C. W. Whitlock står overfor uuberegnelige og drepende krefter. Men deres oppdrag utvikler seg brått i en enda mer uhyggelig retning. Bare fem av gifttønnene oppspores - og den siste og sjette inneholder et stoff som er enda langt farligere enn det de hittil har sett!