Mannen med oksehjertet (lydbok) av Olav Njølstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Olav Njølstad (forfatter), Nils Nordberg (innleser)

Mannen med oksehjertet lydbok

299,-
Spionasje, politiske komplotter, terror og dobbeltspill: En brakdebut om maktpolitisk spill og planlagte attentater i Midtøsten, med tråder tilbake til norsk atomvåpenforskning på 50-tallet - og villfarne idealister.    En tollekniv faller i sjøen, og når dens ti år gamle eier bøyer seg over bryggekanten for å se etter den, møter han blikket til en død mann i vannet. I lommen har mannen en hylse med radioaktivt sto…
Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Olav Njølstad (forfatter), Nils Nordberg (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 7 mars 2024
Lengde 18:28
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205594494

Spionasje, politiske komplotter, terror og dobbeltspill: En brakdebut om maktpolitisk spill og planlagte attentater i Midtøsten, med tråder tilbake til norsk atomvåpenforskning på 50-tallet - og villfarne idealister.

   En tollekniv faller i sjøen, og når dens ti år gamle eier bøyer seg over bryggekanten for å se etter den, møter han blikket til en død mann i vannet. I lommen har mannen en hylse med radioaktivt stoff. På samme tid tar legen Ulla Abildsø fly til Oslo i jakt på sannheten om hva som egentlig skjedde på farens fiskebåt en skjebnesvanger oktoberdag i 1961 i Nordishavet. Dette er opptakten til en virvelvind av hendelser av storpolitisk format: Utradering av den palestinske stat, spionasje, terror, og med tråder tilbake til norsk-svensk atomvåpenforskning i 1950-årene - og én manns skjebne som uvitende brikke i et høyt spill om krig og fred i Midtøsten.
Olav Njølstad er født i 1957, er forskningssjef ved Nobelinstituttet i Oslo og debuterer som skjønnlitterær forfatter med en hensynsløst spennende thriller av internasjonalt format.