På fremmed jord (lydbok) av Mick Herron
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mick Herron (forfatter), Espen Sandvik (innleser)

På fremmed jord (Slough House #6) lydbok

429,-
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. ISlough House, hvilehjemmet for mislykkede spioner, er gamle minner i ferd med å vekkes til live - og ingen av dem er gode. Catherine Standish kjøper sprit igjen, Louisa Guy plages av en for lengst tapt kjærlighet, og nykommeren Lech Wicinski er fast bestemt på å finne ut hvem som ødela karrieren hans, om det så koster ham alt. Jackson Lamb, sjefen for det hele, vil helst være i fred. Men etter hvert som vinteren fester grepet, kan selv ikke han…
Lydbok 429,- Ebok 319,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mick Herron (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Espen Sandvik (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 23 mai 2024
Lengde 11:40
Sjanger Krim
Serie Slough House
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203451683
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. ISlough House, hvilehjemmet for mislykkede spioner, er gamle minner i ferd med å vekkes til live - og ingen av dem er gode. Catherine Standish kjøper sprit igjen, Louisa Guy plages av en for lengst tapt kjærlighet, og nykommeren Lech Wicinski er fast bestemt på å finne ut hvem som ødela karrieren hans, om det så koster ham alt.


Jackson Lamb, sjefen for det hele, vil helst være i fred. Men etter hvert som vinteren fester grepet, kan selv ikke han ignorere blodflekkene som fremdeles henger igjen i teppene.Da han får ferten avmannen ansvarlig for drapet på en tidligere Slough House-agent,sender han folkene sine ut for å gjøre opp regningen.


De er på vei til fremmed jord. Og ikke alle kommer til å vende tilbake.