En halv mann - en sann historie (lydbok) av Åsa Ahlund
Legg til i ønskeliste
Åsa Ahlund (forfatter), Bivner Lena (forfatter), Lena Bivner (forfatter), Hanna-Maria Grønneberg (innleser)

En halv mann lydbok

149,-
Når læreren Åsa møter næringslivstoppen Anders er hun ikke det aller minste interessert. I hvert fall ikke i begynnelsen. Han er ikke hennes type, og han har både kone og barn. Men Anders vekker noe i henne, får henne til å føle seg viktig og ler av vitsene hennes, så når telefonen hennes daglig fylles av kjærlige SMS-er, klarer hun ikke lenger å stå imot. De innleder et lidenskapelig forhold som også inneholder dypt vennskap, men Åsa forstår fort at det er mye som ikke stemmer. De stadig mer u…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en sann historie
Forfattere Åsa Ahlund (forfatter), Bivner Lena (forfatter), Lena Bivner (forfatter), Vibeke Lindstad (oversetter), Hanna-Maria Grønneberg (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 19 desember 2022
Lengde 7:07
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180520249
Når læreren Åsa møter næringslivstoppen Anders er hun ikke det aller minste interessert. I hvert fall ikke i begynnelsen. Han er ikke hennes type, og han har både kone og barn. Men Anders vekker noe i henne, får henne til å føle seg viktig og ler av vitsene hennes, så når telefonen hennes daglig fylles av kjærlige SMS-er, klarer hun ikke lenger å stå imot. De innleder et lidenskapelig forhold som også inneholder dypt vennskap, men Åsa forstår fort at det er mye som ikke stemmer. De stadig mer usannsynlige løgnene tvinger henne til slutt til å stille spørsmål ved løftene hans om at det skal bli dem. Snart går det opp for henne at han lever et dobbeltliv. Dette er Åsas fortelling av kjærlighet, løgner og svik i næringslivets absolutte toppskikt. Anders heter egentlig noe annet.