Formel 1 - på innsiden av en verden i 350 km/t (lydbok) av Atle Gulbrandsen
Legg til i ønskeliste
Atle Gulbrandsen (forfatter), Thomas Karlsen (forfatter), Atle Gulbrandsen (innleser)

Formel 1 lydbok

339,-
Formel 1 har tatt Norge med storm! Aldri før har flere benket seg foran søndagenes Grand Prix-løp. Nå forteller Norges fremste Formel 1-ekspert, Atle Gulbrandsen, alt man trenger å vite om motorsportens rivaliseringer, dramatikk og teknologi. Fart, spenning, seire, tap, champagne, ulykker, og av og til død: Formel 1s historie er kanskje den mest dramatiske i sportsverdenen. Samtidig er den en av de mest ukjente. Navnene Max Verstappen og Lewis Hamilton er nå på alles lepper, men hva med Senn…
Lydbok 339,- Ebok 299,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel på innsiden av en verden i 350 km/t
Forfattere Atle Gulbrandsen (forfatter), Thomas Karlsen (forfatter), Thomas Karlsen (medforfatter), Atle Gulbrandsen (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 21 desember 2022
Lengde 3:24
Sjanger Sport og fritid, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248932406
Formel 1 har tatt Norge med storm! Aldri før har flere benket seg foran søndagenes Grand Prix-løp. Nå forteller Norges fremste Formel 1-ekspert, Atle Gulbrandsen, alt man trenger å vite om motorsportens rivaliseringer, dramatikk og teknologi. Fart, spenning, seire, tap, champagne, ulykker, og av og til død: Formel 1s historie er kanskje den mest dramatiske i sportsverdenen. Samtidig er den en av de mest ukjente. Navnene Max Verstappen og Lewis Hamilton er nå på alles lepper, men hva med Senna, Schumacher og Lauda? Denne boka åpner Formel 1s glamorøse og adrenalinfylte fortid, samt skuer mot fremtiden. Vil Dennis Hauger sette Norge på racerbanen?