Han kjøpte tausheten min (lydbok) av Mimmi Kovačević
Legg til i ønskeliste
Mimmi Kovačević (forfatter), Mimmi Kovacevic (forfatter), Charlotte Sirc (forfatter), Eva Rusz (forfatter), Yngvild Støen Grotmol (innleser)

Han kjøpte tausheten min lydbok

149,-
Som voksen får Mimmi vite at stefaren hennes ligger for døden. Forrige gang de møttes var i retten, da han stod tiltalt for å ha utnyttet henne seksuelt i oppveksten. Men selv om Mimmi til slutt våger å fortelle om overgrepene, føler hun seg ikke fri. Hun bestemmer seg for å konfrontere gjerningsmannen på dødsleiet, en beslutning som blir avgjørende for Mimmis videre liv. Dette er en sann historie om de dype sårene seksuelle overgrep etterlater hos et barn, men er også et sterkt og håpefullt v…
Lydbok 149,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mimmi Kovačević (forfatter), Mimmi Kovacevic (forfatter), Charlotte Sirc (forfatter), Eva Rusz (forfatter), Monika Nordland Yndestad (oversetter), Yngvild Støen Grotmol (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 21 desember 2022
Lengde 7:16
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180520188
Som voksen får Mimmi vite at stefaren hennes ligger for døden. Forrige gang de møttes var i retten, da han stod tiltalt for å ha utnyttet henne seksuelt i oppveksten. Men selv om Mimmi til slutt våger å fortelle om overgrepene, føler hun seg ikke fri. Hun bestemmer seg for å konfrontere gjerningsmannen på dødsleiet, en beslutning som blir avgjørende for Mimmis videre liv. Dette er en sann historie om de dype sårene seksuelle overgrep etterlater hos et barn, men er også et sterkt og håpefullt vitnesbyrd fra en kvinne som nekter å akseptere skjebnen sin, og som har styrke til å tilgi og gå videre. Charlotte Sirc, forfatter, redaktør og oversetter, har intervjuet Mimmi Kovacevic. Etterord av Eva Rusz, psykolog og kognitiv terapeut som regnes for å være en av Sveriges fremste eksperter på relasjoner. I dag jobber hun med utsatte barn på Aruba. Rusz gir ofte ekspertuttalelser i media, både i aviser og i TV- og radioprogram. Hun er også forfatter av åtte bøker, hvorav flere er blitt oversatt til andre språk.