Mental rehab - fem steg til en fantastisk hverdag (lydbok) av Erik Bertrand Larssen
Legg til i ønskeliste
Erik Bertrand Larssen (forfatter), Even Vaa (forfatter), Erik Bertrand Larssen (innleser)

Mental rehab lydbok

249,-
(4)
Erik Bertrand Larssen er landets mest kjente mentaltrener, med enorm suksess som forfatter og foredragsholder. Han har fått idrettsstjerner til å hente ut sitt absolutt beste, han har coachet toppledere i næringslivet, og han har hjulpet en lang rekke helt vanlige menn og kvinner til å bli bedre utgaver av seg selv. Men en dag våkner han opp og erkjenner at han selv trenger hjelp. Dette er den personlige historien om veien tilbake til hverdagen. Om hvordan riktig tenkning hjalp ham ut av kri…
Lydbok 249,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel fem steg til en fantastisk hverdag
Forfattere Erik Bertrand Larssen (forfatter), Even Vaa (forfatter), Even Vaa (medforfatter), Erik Bertrand Larssen (innleser)
Utgitt 4 mars 2021
Lengde 2:52
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788272017216
Erik Bertrand Larssen er landets mest kjente mentaltrener, med enorm suksess som forfatter og foredragsholder. Han har fått idrettsstjerner til å hente ut sitt absolutt beste, han har coachet toppledere i næringslivet, og han har hjulpet en lang rekke helt vanlige menn og kvinner til å bli bedre utgaver av seg selv. Men en dag våkner han opp og erkjenner at han selv trenger hjelp. Dette er den personlige historien om veien tilbake til hverdagen. Om hvordan riktig tenkning hjalp ham ut av krisen, slik han selv tidligere har hjulpet andre. Og om hvordan vi alle, med enkle justeringer, kan få en fantastisk hverdag. Lydboken leser han selv.