Vi burde alle være feminister (lydbok) av Chimamanda Ngozi Adichie
Legg til i ønskeliste
Chimamanda Ngozi Adichie (forfatter), Monica Ifejilika (innleser), Linda Stuhaug (innleser)

Vi burde alle være feminister lydbok

149,-
Et personlig og velargumenterende essay om feminisme i dag. «... jeg har lyst til å be om at vi begynner å drømme om en plan for en annerledes verden. En mer rettferdig verden. En verden av lykkeligere menn og lykkeligere kvinner som lever sannere liv. Og det er her vi må starte: Vi må oppdra døtrene våre annerledes. Vi må også oppdra sønnene våre annerledes.» Hva betyr feminisme i dag? I dette personlige og velargumenterende essayet, som stammer fra Chimamanda Ngozi Adichies meget anerkjente…
Lydbok 149,- Ebok 23,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Chimamanda Ngozi Adichie (forfatter), Kari Marstein (oversetter), Monica Ifejilika (innleser), Linda Stuhaug (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 mars 2021
Lengde 0:40
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205554955
Et personlig og velargumenterende essay om feminisme i dag. «... jeg har lyst til å be om at vi begynner å drømme om en plan for en annerledes verden. En mer rettferdig verden. En verden av lykkeligere menn og lykkeligere kvinner som lever sannere liv. Og det er her vi må starte: Vi må oppdra døtrene våre annerledes. Vi må også oppdra sønnene våre annerledes.» Hva betyr feminisme i dag? I dette personlige og velargumenterende essayet, som stammer fra Chimamanda Ngozi Adichies meget anerkjente TED-foredrag ved samme navn, introduserer hun leseren for en unik definisjon av feminisme i det 21. århundret, en definisjon som bygger på inkludering og bevisstgjøring. Når Adichie i høy grad bruker egne opplevelser og sin dype forståelse for kjønnspolitikkens ofte tilslørte virkelighet, utforsker hun hva det vil si å være kvinne akkurat nå - en høyaktuell oppfordring til at vi alle burde være feminister.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering