Farlig stevnemøte (lydbok) av Barbara Cartland
Legg til i ønskeliste
Barbara Cartland (forfatter), Anne Berntsen (oppleser)

Farlig stevnemøte (Den evige samlingen #68) lydbok

99,-
(1)
Caneda er halvt engelsk og halvt fransk, temperamentsfull og vakker. Da moren flyktet fra sin franske brudgom for å gifte seg med den mannen hun elsket, kuttet de aristokratiske slektningene hennes alle bånd. I mange år har Canedas familie levd stille og tilbaketrukket på landet. Plutselig en dag kommer et brev fra morens familie? Bestemoren inviterer Caneda og broren til slottet i Frankrike. Caneda bestemmer seg for å reise i den hensikt å gi den hovne hertugen av Saumac og resten av morens fa…
Lydbok 99,- Ebok 63,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Barbara Cartland (forfatter), Anne Berntsen (oppleser), Torstein Telle (oversetter)
Forlag Saga Egmont
Sjanger Erotikk
Nummer i serie 68
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788711775035
Caneda er halvt engelsk og halvt fransk, temperamentsfull og vakker. Da moren flyktet fra sin franske brudgom for å gifte seg med den mannen hun elsket, kuttet de aristokratiske slektningene hennes alle bånd. I mange år har Canedas familie levd stille og tilbaketrukket på landet. Plutselig en dag kommer et brev fra morens familie? Bestemoren inviterer Caneda og broren til slottet i Frankrike. Caneda bestemmer seg for å reise i den hensikt å gi den hovne hertugen av Saumac og resten av morens familie en lærepenge ... Det hun ikke regner med, er at kjærligheten skal sette hindringer i veien for hennes planer. Barbara Cartland (9. juli 1901 – 21. mai 2000) var av 1900-tallet mest kjente, og produktive forfattere. Hun skrev mer enn 700 bøker, som skal ha solgt mer enn 750 millioner kopier.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ok

Helt grei bok, lett underholdning i klassisk Cartland-stil. Men det er noe galt teknisk med innspillingen. Teksten hopper frem og tilbake. Plutselig kommer en setning man har hørt før, og som ikke gir mening. Man klarer stort sett å holde tråden i historien, men det er et irritasjonsmoment.