Kallet fra Cthulhu (lydbok) av H.P. Lovecraft
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
H.P. Lovecraft (forfatter), Howard Phillips Lovecraft (forfatter), Erich Kruse Nielsen (oppleser)

Kallet fra Cthulhu (Lovecrafts historier #8) lydbok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
"Det mest barmhjertige trekk ved verden tror jeg er menneskets fattige evne til å forstå den. Vi lever på en fredsommelig øy av uvitenhet, midt i uendelighetens svarte hav, og det var ikke meningen at vi skulle reise langt. Vitenskapens ulike disipliner har hittil voldt oss liten skade, men når bruddstykkene av kunnskap en dag blir satt sammen, vil de gi en så fryktinngytende innsikt i virkeligheten og vår redselsfulle plass i den at det enten vil drive oss fra forstanden eller få oss til å fly…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere H.P. Lovecraft (forfatter), Howard Phillips Lovecraft (forfatter), Ragnar Askeland (oversetter), Erich Kruse Nielsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 april 2020
Lengde 1:16
Sjanger Krim, Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202502300
"Det mest barmhjertige trekk ved verden tror jeg er menneskets fattige evne til å forstå den. Vi lever på en fredsommelig øy av uvitenhet, midt i uendelighetens svarte hav, og det var ikke meningen at vi skulle reise langt. Vitenskapens ulike disipliner har hittil voldt oss liten skade, men når bruddstykkene av kunnskap en dag blir satt sammen, vil de gi en så fryktinngytende innsikt i virkeligheten og vår redselsfulle plass i den at det enten vil drive oss fra forstanden eller få oss til å flykte fra det drepende lyset og inn i en ny mørk middelalders fred og trygghet."