Hjernerystelse - slik kommer du deg (lydbok) av Loa Opstrup
Legg til i ønskeliste
Loa Opstrup (forfatter), Troels W. Kjær (forfatter), Signe Kierkegaard Cain (forfatter), Per Frogner (innleser)

Hjernerystelse lydbok

179,- Veil. pris: 399,-Spar: 220,-
En hjernerystelse representerer ikke bare en fysisk livshindring, den innebærer også en omstilling mentalt og eksistensielt. Den som er rammet blir tvunget til å endre sin livsstil radikalt og bare langsomt ta del i det vante igjen. Noen opplever langtidsvirkninger og blir nødt til å prioritere annerledes i enda lenger tid. Hjernerystelse presenterer den faglige kunnskapen som vi per idag har på området. Og det i et lett tilgjengelig språk. Forfatterne, en overlege og hjerneforsker og en psyko…
Lydbok 179,- Ebok 139,-

Andre har også kjøpt

Undertittel slik kommer du deg
Forfattere Loa Opstrup (forfatter), Troels W. Kjær (forfatter), Signe Kierkegaard Cain (forfatter), Signe Kierkegaard Cain (medforfatter), Karl Otto Nakken (oversetter), Per Frogner (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 april 2023
Lengde 8:18
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202803490
En hjernerystelse representerer ikke bare en fysisk livshindring, den innebærer også en omstilling mentalt og eksistensielt. Den som er rammet blir tvunget til å endre sin livsstil radikalt og bare langsomt ta del i det vante igjen. Noen opplever langtidsvirkninger og blir nødt til å prioritere annerledes i enda lenger tid. Hjernerystelse presenterer den faglige kunnskapen som vi per idag har på området. Og det i et lett tilgjengelig språk. Forfatterne, en overlege og hjerneforsker og en psykoterpeut med hjernerystelse som sitt spesialfelt, forklarer hva en hjernerystelse gjør med kroppen, følelseslivet, nervesystemet og våre kognitive evner. Lydboken består av ulike deler som kan leses alt etter om du har slått hodet nylig eller for en stund siden. På den måten får du akkurat den kunnskapen du har bruk for. Ikke minst får du verktøy og strategier som kan hjelpe deg på bedringens vei og bidra til høyest mulig livskvalitet underveis.