Løsningen på kreftgåten (lydbok) av Jarle Breivik
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jarle Breivik (forfatter), Preben Olram (oppleser)

Løsningen på kreftgåten lydbok

179,- Veil. pris: 189,-Spar: 10,-
(6)
'Løsningen på kreftgåten' vil forandre hvordan du ser på kreft, og kanskje til og med på selve livet. Professor i medisin, Jarle Breivik, forklarer kreft i lys av evolusjon og tar oss med på en spennende reise fra livets begynnelse, inn i menneskekroppen og helt inn i kreftens cellekjerner. Boken er overraskende både i stil og innhold. Den er innsiktsfull og tankevekkende, men også humoristisk. Breivik trekker linjer fra biologi og medisin til teknologi, politikk og samfunnsutvikling. Argumenta…
Lydbok 179,- Ebok 299,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jarle Breivik (forfatter), Preben Olram (oppleser)
Utgitt 6 mars 2023
Lengde 6:04
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269322101
'Løsningen på kreftgåten' vil forandre hvordan du ser på kreft, og kanskje til og med på selve livet. Professor i medisin, Jarle Breivik, forklarer kreft i lys av evolusjon og tar oss med på en spennende reise fra livets begynnelse, inn i menneskekroppen og helt inn i kreftens cellekjerner. Boken er overraskende både i stil og innhold. Den er innsiktsfull og tankevekkende, men også humoristisk. Breivik trekker linjer fra biologi og medisin til teknologi, politikk og samfunnsutvikling. Argumentasjonen er solid forankret i vitenskap, men boken er ikke bare for forskere og leger. Den er for alle som ønsker å lære mer om kreft og de store utfordringene knyttet til bærekraft, bioteknologi og kunstig intelligens. Kan vi løse kreftgåten og fremdeles være mennesker? Jarle Breivik er professor i medisin ved Universitetet i Oslo. Han er utdannet lege og har en doktorgrad på immunterapi fra Det norske radiumhospital. Han har også en doktorgrad i utdanningsvitenskap fra University of Pennsylvania og er spesielt opptatt av hvordan medisinsk forskning og kunnskap formidles i media. Breiviks forskning på sammenhengen mellom kreft og evolusjon har fått bred internasjonal anerkjennelse og har skapt debatt om hvordan vi som samfunnet tenker og snakker om kreft.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Interessant

Bra skrevet om kreft. Fint skrevet om et ømtålig tema.

Denne boka vil jeg anbefale på det sterkeste!

Den gir en god forståelse på hva kreft egentlig er og på hvorfor den vanskelig lar seg utrydde. Boka er lettlest med fine illustrasjoner og en liten dose humor. Her er det bare å glede seg! Ingrid W.

Enig med Dagbladet!

https://www.dagbladet.no/bok/kreftgaten-er-ingen-gate/75327454

En tankevekker

En fascinerende og viktig bok for alle som ønsker å forstå denne komplekse sykdommen og hva som kan bli den egentlige løsningene. Anbefales på det sterkeste.

En tankevekkende og lett forståelig bok om et komplekst tema

Ja denne boka var svært interessant og tankevekkende. Den er skrevet på en veldig lett forståelig måte, og jeg følte at jeg lærte mye om kreft som jeg ikke visste fra før. Det var også mange gode illustrasjoner som hjalp til med å formidle innholdet på en visuell måte. En ting som virkelig festet seg, er forklaringen på hvorfor at kreft er en naturlig del av livet. Jo eldre vi blir, desto flere mutasjoner vil skje i kroppen vår, og det kan føre til flere cellevarianter som formerer seg ukontrollert og blir kreftceller.

Bokanmeldelse i Tidsskriftet Michael

Overbevisende om kreftgåten https://www.michaeljournal.no/article/2022/09/Overbevisende-om-kreftgaten