Pust ut (lydbok) av Fredrik Fernando Austad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Fredrik Fernando Austad (forfatter), Fredrik Austad (forfatter), Kasper Kristoffersen (forfatter), Kasper Kristoffersen (innleser), Fredrik Austad (innleser)

Pust ut lydbok

297,- Veil. pris: 339,-Spar: 42,-
Lengter du etter et lite pusterom i hverdagen? Meditasjon og mindfulness kan redusere stress og angst, gi økt fokus og hjelpe deg med å finne ro. I Pust ut deler Kasper Kristoffersen og Fredrik Austad enkle øvelser som har hatt stor betydning for deres liv og psyke. Forfatterne, for mange kjent som To gutter som mediterer, deler også egne erfaringer og refleksjoner. Resultatet er en inspirerende og lettlest bok om hvordan du med små grep kan få mer tilstedeværelse og en dypere kontakt med d…
Lydbok 297,- Ebok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Fredrik Fernando Austad (forfatter), Fredrik Austad (forfatter), Kasper Kristoffersen (forfatter), Kasper Kristoffersen (innleser), Fredrik Austad (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 23 august 2023
Lengde 2:55
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248933410
Lengter du etter et lite pusterom i hverdagen? Meditasjon og mindfulness kan redusere stress og angst, gi økt fokus og hjelpe deg med å finne ro. I Pust ut deler Kasper Kristoffersen og Fredrik Austad enkle øvelser som har hatt stor betydning for deres liv og psyke. Forfatterne, for mange kjent som To gutter som mediterer, deler også egne erfaringer og refleksjoner. Resultatet er en inspirerende og lettlest bok om hvordan du med små grep kan få mer tilstedeværelse og en dypere kontakt med deg selv og dem rundt deg.