Slipp meg fri - om terapien etter seksuelle overgrep og vold (lydbok) av Atle Austad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Atle Austad (forfatter), Angelica Kjos (forfatter), Renate Katralen Jensen (innleser), Ingar Kristiansen (innleser)

Slipp meg fri lydbok

399,-
Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne som også selv er blitt mor. Hvordan er dette usannsynlige mulig? I denne boken beskriver Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle, direkte og åpent om terapiprosessen de gikk gjennom. De åpner terapirommet og skjuler verken gledene, utfordringene eller de dramatiske bristepunktene s…
Lydbok 399,- Ebok 259,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel om terapien etter seksuelle overgrep og vold
Forfattere Atle Austad (forfatter), Angelica Kjos (forfatter), Renate Katralen Jensen (innleser), Ingar Kristiansen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 26 mars 2020
Lengde 7:59
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202672355
Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne som også selv er blitt mor. Hvordan er dette usannsynlige mulig? I denne boken beskriver Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle, direkte og åpent om terapiprosessen de gikk gjennom. De åpner terapirommet og skjuler verken gledene, utfordringene eller de dramatiske bristepunktene som oppsto i prosessen. Mennesker som lever med vold og overgrep vil selv kunne finne støtte og hjelp i denne boken. Terapeuter vil kunne gjenkjenne og finne støtte for egne tanker, følelser og opplevelser det kan være vanskelig å snakke om.