Spis deg fri - med Bright line eating (lydbok) av Susan Peirce Thompson
Legg til i ønskeliste
Susan Peirce Thompson (forfatter), Irina Lee (innleser)

Spis deg fri (Bright line eating) lydbok

249,-
(2)
Hvis du er i ferd med å gi opp forsøkene på å gå ned i vekt fordi du er lei av å prøve stadig nye metoder uten å lykkes, hvis du på grunn av helsen trenger å ta nye grep om vekten, eller om du bare har noen få kilo til overs og gjerne vil bli kvitt dem for godt, da har jeg gode nyheter til deg. Du kan lære hvorfor hjernen har forhindret forsøkene dine på å gå ned i vekt, og hvordan du kan ta i bruk noen enkle kjøreregler som kommer til å snu opp ned på denne situasjonen en gang for alle. Gjør d…
Lydbok 249,- Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel med Bright line eating
Forfattere Susan Peirce Thompson (forfatter), Cinzia Damonte (illustratør), Irina Lee (innleser), Tove B. Gulbrandsen (oversetter)
Forlag Skriptor
Utgitt 21 juni 2019
Lengde 10:46
Sjanger Mat og drikke, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299961486
Hvis du er i ferd med å gi opp forsøkene på å gå ned i vekt fordi du er lei av å prøve stadig nye metoder uten å lykkes, hvis du på grunn av helsen trenger å ta nye grep om vekten, eller om du bare har noen få kilo til overs og gjerne vil bli kvitt dem for godt, da har jeg gode nyheter til deg. Du kan lære hvorfor hjernen har forhindret forsøkene dine på å gå ned i vekt, og hvordan du kan ta i bruk noen enkle kjøreregler som kommer til å snu opp ned på denne situasjonen en gang for alle. Gjør deg klar til å ta tilbake kontrollen over hjernen din og leve livet ditt på en måte som du aldri har gjort før - lykkelig, slank og fri.