Bønn for Tsjernobyl - en fremtidskrønike - utopiens stemmer (lydbok) av Svetlana Aleksijevitsj
Legg til i ønskeliste

Bønn for Tsjernobyl lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
På mindre enn tre døgn ble atomkrafteksplosjonen i Tsjernobyl en global katastrofe som rammet og påvirket hele verden. I dag, 30 år senere, begynner vi å danne oss et bilde av de massive ringvirkningene ulykken har fått. Journalisten Svetlana Aleksijevitj, har i tre år reist rundt i de mest utsatte områdene for å samle vitnesbyrd om livene til menneskene som kom tettest på. Hvordan lever de i dag? Hva opptar dem? Hva tenker de om fremtiden? Hva er deres historie? I Bønn for Tsjernobyl går Aleks…
Lydbok 262,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en fremtidskrønike - utopiens stemmer
Forfattere Svetlana Aleksijevitsj (forfatter), Hege Susanne Bergan (oversetter), Aleksander (oversetter), Aleksander den store (oversetter)
Utgitt 11 juli 2019
Lengde 13:53
Sjanger Historie, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256021017
På mindre enn tre døgn ble atomkrafteksplosjonen i Tsjernobyl en global katastrofe som rammet og påvirket hele verden. I dag, 30 år senere, begynner vi å danne oss et bilde av de massive ringvirkningene ulykken har fått. Journalisten Svetlana Aleksijevitj, har i tre år reist rundt i de mest utsatte områdene for å samle vitnesbyrd om livene til menneskene som kom tettest på. Hvordan lever de i dag? Hva opptar dem? Hva tenker de om fremtiden? Hva er deres historie? I Bønn for Tsjernobyl går Aleksijevitj dokumentarisk til verks og lar menneskene fortelle historiene med sine egne ord. De beretter om dyp sorg og stort mot, men også om å tørre å tenke på fremtiden, om hverdagsgleder, livslyst og menneskers evne til å finne nye måter å leve på i møte med en usynlig trussel.