Sapiens - en kort historie om menneskeheten (lydbok) av Yuval Noah Harari
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Yuval Noah Harari (forfatter), Per Andreas Tønder (oppleser)

Sapiens (Sapiens) lydbok

399,-
(5)
For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter? Hvorfor setter vi vår lit til penger, bøker og lover? Hvordan ble vi så kuet av byråkrati, forbruk og jakten på lykke? Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehete…
Lydbok 399,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en kort historie om menneskeheten
Forfattere Yuval Noah Harari (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Per Andreas Tønder (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 april 2020
Lengde 17:21
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie
Serie Sapiens
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202605148
For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter? Hvorfor setter vi vår lit til penger, bøker og lover? Hvordan ble vi så kuet av byråkrati, forbruk og jakten på lykke? Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehetens historie, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Med imponerende letthet manøvrerer Yuval Noah Harari mellom ulike forskningsområder og perspektiver når han tar oss med fra homo sapiens' første skritt på jorden og frem til i dag.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt plagsomt å ikke få opp bildene, men boken er veldig bra

Om du bruker en Kindle, ikke kjøp denne boken

Norske forlag mener de driver med kvalitet, men å oversette en ebok til noe som funker på Kindler, jeg har de siste, har endt opp i drit, ingen bilder eller tabeller. Kindlene krasjer osv. Igjen ikke kast vekk Kindle penger på disse amatørene.