Spion i Hitlers rike - student og agent: Sverre Berghs dramatiske dobbeltliv (lydbok) av Sverre Bergh
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sverre Bergh (forfatter), Svein Sæter (forfatter), Jan Hårstad (innleser)

Spion i Hitlers rike lydbok

249,-
(4)
I denne boken forteller Sverre Bergh om sin innsats for britiske Secret Intelligence Service gjennom den norske etterretningsorganisasjonen XU. Under annen verdenskrig er Sverre Bergh en av de alliertes viktigste spioner i Hitler-Tyskland. Han avslører utviklingen av banebrytende tyske rakettvåpen (V2), og leverer flere rapporter om det tyske atomvåpenprosjektet. I februar 1945 er han nær ved å bli drept av sine egne, da Dresden bombes sønder og sammen. Massakren kan ha reddet livet hans. Gesta…
Lydbok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel student og agent: Sverre Berghs dramatiske dobbeltliv
Forfattere Sverre Bergh (forfatter), Svein Sæter (forfatter), Jan Hårstad (innleser)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 6:26
Sjanger Historie, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242136428
I denne boken forteller Sverre Bergh om sin innsats for britiske Secret Intelligence Service gjennom den norske etterretningsorganisasjonen XU. Under annen verdenskrig er Sverre Bergh en av de alliertes viktigste spioner i Hitler-Tyskland. Han avslører utviklingen av banebrytende tyske rakettvåpen (V2), og leverer flere rapporter om det tyske atomvåpenprosjektet. I februar 1945 er han nær ved å bli drept av sine egne, da Dresden bombes sønder og sammen. Massakren kan ha reddet livet hans. Gestapo var på jakt etter opplysninger om nordmannen. Boken inneholder avsløringer og skildringer av krigens psykologi, galskap og heltemot. Har litteraturliste og personregister.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spion i Hitlers rike

Fortelling om hvor fantastisk han selv var, han var nr 1 i alt og over alle. Bærer preg av skrytebok uten å fortelle noe annet en bla bla bla og historien er overfladisk kjedelig.