Blod på snø (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Thorbjørn Harr (oppleser)

Blod på snø (Blod-bøkene #1) lydbok

169,-
Etter ti Harry Hole-bøker, «Hodejegerne» og «Sønnen», har Jo Nesbø skapt et helt nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller «Blod på snø» er Olav Johansen, en dyslektisk leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked. Hoffmanns bande blir utfordret av Fiskeren …
Lydbok 169,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Thorbjørn Harr (oppleser)
Utgitt 3 mars 2015
Lengde 3:32
Sjanger Krim
Serie Blod-bøkene
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161789
Etter ti Harry Hole-bøker, «Hodejegerne» og «Sønnen», har Jo Nesbø skapt et helt nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller «Blod på snø» er Olav Johansen, en dyslektisk leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked. Hoffmanns bande blir utfordret av Fiskeren en narkoselger som bruker butikken sin på Youngstorget som dekkoperasjon. Hoffmann kjenner seg truet fra alle kanter og lover Olav femdobbelt honorar og evig juleferie for et siste oppdrag: Han skal ekspedere kona, den vakre og forføreriske Corina.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

C. C c c c. C xr

bra

gjesp

kjedelig og forutsigbar

Hva nå?

Jeg må helt ærlig si at jeg forelsket meg i sammendraget av denne boka, etter å ha lest den ble jeg litt skuffet. Boka er veldig forutsigbar, men det er allikevel en veldig god bok, og det er så absolutt et fint avbrekk mellom større og tyngre bøker.

Bra, men litt kort

Veldig bra fortalt, spennende og gripende. Levende. Men for meg sluttet det hele litt for snart, og litt for brått. Jeg trodde det skulle komme mye mer - det var muligheter for denne historien til å fortsette mye lengre - men så plutselig var boka slutt. Allikevel bra, høy karakter fra meg.

Uventet dårlig av Jo Nesbø

Forventningene er skyhøye når en forfatter som Jo Nesbø kommer med ny bok. Boka har innhold og en historie som er delvis forrutsigbar, og når boka er ferdig sitter jeg med en følelse av " var det alt?"