Bourne-sanksjonen (lydbok) av Eric Lustbader
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Jonathan Espolin-Johnson (oppleser)

Bourne-sanksjonen (Bourne-sanksjonen) lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
Jason Bourne kastes nok en gang ut i en heseblesende og farlig sak, som involverer islamistiske terrorister, russiske leiemordere og vakre CIA-agenter! Etter mange år i livsfarlig tjeneste forsøker Jason Bourne å tilpasse seg et roligere liv og en annen identitet. Men han tilbyr sin mentor, professor Specter, å oppklare mordet på en ung student. Sporene peker mot Europa og et islamistisk terrornettverk som planlegger angrep på USA. Disse planene har kommet National Security Agency for øre. NSA…
Lydbok 306,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (annet), Roar Sørensen (oversetter), Jonathan Espolin-Johnson (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 mars 2021
Lengde 16:10
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202721091
Jason Bourne kastes nok en gang ut i en heseblesende og farlig sak, som involverer islamistiske terrorister, russiske leiemordere og vakre CIA-agenter! Etter mange år i livsfarlig tjeneste forsøker Jason Bourne å tilpasse seg et roligere liv og en annen identitet. Men han tilbyr sin mentor, professor Specter, å oppklare mordet på en ung student. Sporene peker mot Europa og et islamistisk terrornettverk som planlegger angrep på USA. Disse planene har kommet National Security Agency for øre. NSA har sine egne konflikter på gang, og mens Bourne jager nettverkets leder, Semion Icoupov, setter NSA inn jakten på Bourne for å fullføre det CIA aldri har maktet: å eliminere ham.