De venstrehendtes forening (lydbok) av Håkan Nesser
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Håkan Nesser (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)

De venstrehendtes forening (Gunnar Barbarotti) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(4)
Et stjernemøte mellom de folkekjære politietterforskerne Van Veeteren og Gunner Barbarotti. Da Marten og Reimus gikk på barneskolen dannet de De venstrehendtes forening. Flere tiår senere brenner et gammelt pensjonat ned til grunnen og flere mennesker omkommer. Hendelser i fortiden og nåtiden henger sammen, men det finnes ingen igjen i live som kan forklare hvordan. Nesten ingen. Det har gått femten år siden den siste boken om Van Veeteren utkom, og seks år siden den forrige boken om …
Lydbok 350,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Utgitt 28 februar 2019
Lengde 15:14
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169709
Et stjernemøte mellom de folkekjære politietterforskerne Van Veeteren og Gunner Barbarotti. Da Marten og Reimus gikk på barneskolen dannet de De venstrehendtes forening. Flere tiår senere brenner et gammelt pensjonat ned til grunnen og flere mennesker omkommer. Hendelser i fortiden og nåtiden henger sammen, men det finnes ingen igjen i live som kan forklare hvordan. Nesten ingen. Det har gått femten år siden den siste boken om Van Veeteren utkom, og seks år siden den forrige boken om Gunnar Barbarotti. I «De venstrehendtes forening» møtes de for første gang.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skuffende

Ingen spenning. Forsøk på humor til tider, som ikke lykkes. Mye pjatt om alder. Lite troverdig handling. Skuffende, fra start til slutt.