Den hemmelige haven (lydbok) av Gilbert Keith Chesterton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Gilbert Keith Chesterton (forfatter), G.K. Chesterton (forfatter), Hallvard Lydvo (oppleser)

Den hemmelige haven lydbok

79,-
"Aristide Valentin, politiprefekten i Paris, var sent ute til middagsselskapet sitt, slik at noen av gjestene hans var begynt å ankomme før ham. De lot seg imidlertid berolige av hans kammertjener Ivan, den arrete gamle mannen med et ansikt som var nesten like grått som barten hans. Ivan satt så å si alltid i inngangshallen, hvor veggene var dekket av en våpensamling. Valentins hjem var muligens like merkelig og velkjent som dets eier. Det var et gammelt hus med høye murer og storvokste popler,…
Lydbok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Gilbert Keith Chesterton (forfatter), G.K. Chesterton (forfatter), André Savik (oversetter), Hallvard Lydvo (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 november 2015
Lengde 0:49
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202446031
"Aristide Valentin, politiprefekten i Paris, var sent ute til middagsselskapet sitt, slik at noen av gjestene hans var begynt å ankomme før ham. De lot seg imidlertid berolige av hans kammertjener Ivan, den arrete gamle mannen med et ansikt som var nesten like grått som barten hans. Ivan satt så å si alltid i inngangshallen, hvor veggene var dekket av en våpensamling. Valentins hjem var muligens like merkelig og velkjent som dets eier. Det var et gammelt hus med høye murer og storvokste popler, hvis grener nesten hang ut over Seinen. Men det besynderlige - og det som kanskje hadde størst politimessig verdi - ved arkitekturen var følgende: Det fantes ikke noen utgang annet enn nettopp denne døren, som altså ble beskyttet av Ivan og våpensamlingen. Haven var både gedigen og intrikat, og det fantes mange måter å komme seg ut av huset og inn i den. Men det fantes ingen utgang til utenverdenen fra selve haven, siden den var omgitt av en glatt, uovervinnelig mur med spesialkonstruerte, spisse tagger på toppen. Ikke det verste sted å finne ro til å tenke for en mann som hundrevis av forbrytere hadde sverget å drepe."