Dødslisten (lydbok) av Anna Jansson
Legg til i ønskeliste
Anna Jansson (forfatter), Hedda Munthe (innleser)

Dødslisten (Maria Wern #21) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Når tjueårige Agnes forteller sin historie om seksuelle overgrep til en jordmor, finner hun endelig en som forstår henne. Agnes blir med i den lukkede Facebook-gruppen «Ullsaksen», som jordmoren har startet til hjelp for jenter som er ofre for seksuell vold. Menn som har vært mistenkt for voldtekt, men har gått fri, blir ofre for en systematisk morder. Mennene blir funnet døde og nakne med navnet «Erinya» risset inn i huden. Og ved siden av dem ligger en ullsaks, som åpenbart har vært brukt til…
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anna Jansson (forfatter), Astrid Eggesvik (oversetter), Astrid Eggesvik Sauge (oversetter), Hedda Munthe (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 3 februar 2023
Lengde 11:05
Sjanger Krim
Serie Maria Wern
Nummer i serie 21
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202729523
Når tjueårige Agnes forteller sin historie om seksuelle overgrep til en jordmor, finner hun endelig en som forstår henne. Agnes blir med i den lukkede Facebook-gruppen «Ullsaksen», som jordmoren har startet til hjelp for jenter som er ofre for seksuell vold. Menn som har vært mistenkt for voldtekt, men har gått fri, blir ofre for en systematisk morder. Mennene blir funnet døde og nakne med navnet «Erinya» risset inn i huden. Og ved siden av dem ligger en ullsaks, som åpenbart har vært brukt til kastrering. Det blir en stor utredning, og som forsterkning får gotlandspolitiet en Ragnarsson - også kalt Ragnarok - fra Rikskriminalen i Stockhom. Han gjør etterforskningen vanskeligere, og Maria begynner å mistenke at han er innblandet selv.