Dødsønsket (lydbok) av Marianne Cedervall
Legg til i ønskeliste

Dødsønsket (Mirjam og Hervor #1) lydbok

149,-
(4)
Loven om tiltrekning kan gi positive resultater, men kan affirmasjoner også brukes motsatt, for eksempel til å drepe? Mirjam er lege og prestedatter, og er veldig skeptisk. Tre menn fornedret henne på det groveste i fortiden. Når hun nå har flyttet tilbake til Gotland, og igjen bor blant sine gamle fiender, kommer et ønske om hevn. Sammen med hennes nærmeste venninne Hervor leker hun med tanken: Kunne man fått hevn ovner svina uten å gjøre noe fysisk... Kun ved tankens kraft? Det skader ikke å …
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marianne Cedervall (forfatter), Svein Svarverud (oversetter), Kjersti Maagerø (innleser), Kjersti Borchgrevink Maagerø (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 28 desember 2018
Lengde 6:42
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789177795919
Loven om tiltrekning kan gi positive resultater, men kan affirmasjoner også brukes motsatt, for eksempel til å drepe? Mirjam er lege og prestedatter, og er veldig skeptisk. Tre menn fornedret henne på det groveste i fortiden. Når hun nå har flyttet tilbake til Gotland, og igjen bor blant sine gamle fiender, kommer et ønske om hevn. Sammen med hennes nærmeste venninne Hervor leker hun med tanken: Kunne man fått hevn ovner svina uten å gjøre noe fysisk... Kun ved tankens kraft? Det skader ikke å prøve... Tre sommermåneder senere er de tre mennene døde.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering