Echo park (lydbok) av Michael Connelly
Legg til i ønskeliste
Michael Connelly (forfatter), Halvard Djupvik (innleser), Syntetisk tale (innleser), Ukjent (innleser)

Echo park (Harry Bosch #12) lydbok

179,-
(1)
Ny roman om etterforsker Harry Bosch i Los Angeles. I 1993 forsvant den 22-årige Marie Gesto sporløst etter å ha handlet i et varehus i Hollywood. Ti dager senere ble bilen hennes funnet i en garasje, med klærne pent foldet på passasjersetet. Kriminalbetjent Harry Bosch i Hollywood Drap fikk i oppdrag å finne henne, død eller levende. Det blir en av hans uløste saker.Tretten år senere får Bosch, som nå arbeider i Enheten for åpne og uløste saker, en henvendelse fra den offentlige anklageren.…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Connelly (forfatter), Stian Omland (oversetter), Halvard Djupvik (innleser), Syntetisk tale (innleser), Ukjent (innleser)
Utgitt 23 desember 2020
Lengde 8:49
Sjanger Krim
Serie Harry Bosch
Nummer i serie 12
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284192017
Ny roman om etterforsker Harry Bosch i Los Angeles. I 1993 forsvant den 22-årige Marie Gesto sporløst etter å ha handlet i et varehus i Hollywood. Ti dager senere ble bilen hennes funnet i en garasje, med klærne pent foldet på passasjersetet. Kriminalbetjent Harry Bosch i Hollywood Drap fikk i oppdrag å finne henne, død eller levende. Det blir en av hans uløste saker.Tretten år senere får Bosch, som nå arbeider i Enheten for åpne og uløste saker, en henvendelse fra den offentlige anklageren. En mann som er tiltalt for to bestialiske drap, Raynard Waits, er villig til å tilstå flere drap hvis han dermed får slippe dødsstraff. Et av ofrene på listen hans er Marie Gesto.Bosch prøver å finne ut om at Waits virkelig er skyldig, eller om han lyver for å redde sitt eget skinn. Hele hans selvfølelse som politimann rammes hardt da han oppdager at han og kollegaen har oversett viktige spor, som kunne ha forhindret drap.Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser, og er også kåret til «verdens beste politiromanforfatter» i GQ Magazine. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene.