En høyere rettferdighet (lydbok) av Michael Hjorth
Legg til i ønskeliste
Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

En høyere rettferdighet (Sebastian Bergman #6) lydbok

169,-
Den sjette lydboken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har innsett at hans dager på Riksmord er over, nå holder han forelesninger og skriver bøker. Den eneste han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra på fire måneder. Vanja har en midlertidig jobb som etterforsker i Uppsala. Nå jobber hun med en serie overfallsvoldtekter, der gjerningsmannen smyger seg på ofrene bakfra, bedøver dem med en sprøyte og trekker en …
Lydbok 169,- Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Utgitt 25 februar 2019
Lengde 10:32
Sjanger Krim
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169624
Den sjette lydboken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har innsett at hans dager på Riksmord er over, nå holder han forelesninger og skriver bøker. Den eneste han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra på fire måneder. Vanja har en midlertidig jobb som etterforsker i Uppsala. Nå jobber hun med en serie overfallsvoldtekter, der gjerningsmannen smyger seg på ofrene bakfra, bedøver dem med en sprøyte og trekker en sekk over hodet før han fyllbyrder overgrepet. Når et av ofrene dør, kobles Riksmord inn. Og snart også Sebastian Bergman. Nok en gang tvinges teamet til å legge sine personlige problemer og konflikter til side for å fange den brutale voldtektsmannen som hele Uppsala frykter. Etter hvert er det ting som tyder på at ofrene ikke er tilfeldige.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de dårligste bøkene i serien, grei underholdning, men plottet er ikke veldig fengende

Begge tommelen opp

Helt knall bok, like bra som de andre i serien - nå er det bare å vente på neste :P