Ensomt vitne (lydbok) av Lisa Bjerre
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lisa Bjerre (forfatter), Susan Casserfelt (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Ensomt vitne (Linje 17 #1) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(1)
Ensomt vitne er en svært dramatisk, realistisk og troverdig Stockholmskrim, mener svenske anmeldere. Nok en skyting i en forstad til Stockholm, enda et ungt menneske er drept, offer i et oppgjør mellom kriminelle gjenger. Men denne gangen er noe annerledes, offeret er en ung kvinne uten kriminell bakgrunn. Politibetjentene Lina Kruse og Jack Karlberg er først på stedet. På åstedet er tretten år gamle Eddie, den yngre broren til en beryktet gjengleder. Det viser seg snart at skytingen bare er be…
Lydbok 350,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lisa Bjerre (forfatter), Susan Casserfelt (forfatter), Marianne Fjellingsdal (oversetter), Silje Storstein (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 juli 2022
Lengde 13:15
Sjanger Krim
Serie Linje 17
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202762278
Ensomt vitne er en svært dramatisk, realistisk og troverdig Stockholmskrim, mener svenske anmeldere. Nok en skyting i en forstad til Stockholm, enda et ungt menneske er drept, offer i et oppgjør mellom kriminelle gjenger. Men denne gangen er noe annerledes, offeret er en ung kvinne uten kriminell bakgrunn. Politibetjentene Lina Kruse og Jack Karlberg er først på stedet. På åstedet er tretten år gamle Eddie, den yngre broren til en beryktet gjengleder. Det viser seg snart at skytingen bare er begynnelsen på en gjengkrig der bare én kan stå igjen som vinner. Når volden eskalerer, blir Eddie revet mellom lojalitet til broren og frykten for å bli det neste offeret. Skal han velge gjengen - eller skal han tørre å vitne? Ensomt vitne er den første delen av krimserien Linje 17 som finner sted i forstaden Bagarmossen i Stockholm. Begge forfatterne er journalister og Susanne Casserfeldt er også krimforfatter som tidligere har solgt over 250 000 i Sverige.