Farvelmannen (lydbok) av Jeffery Deaver
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Farvelmannen (Colter Shaw #2) lydbok

399,-
(1)
I jakten på to bevæpnede forbrytere blir den profesjonelle dusørjegeren Colter Shaw vitne til et sjokkerende selvmord. Dette fører ham til Stiftelsen, en kult som lover å forvandle folks liv. Men hva skjuler det seg under overflaten? Shaw går undercover for å avsløre Stiftelsens egentlige agenda. Her møter han den karismatiske lederen Mester Eli, en mann som forlanger en skremmende lojalitet fra tilhengerne sine. Noe skremmende foregår bak den idylliske overflaten. Og etter hvert som Shaw arbei…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jeffery Deaver (forfatter), Monika Martins (oversetter), Halvor Martins (oversetter), Mads Henning Skar-Jørgensen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 september 2022
Lengde 11:55
Sjanger Krim
Serie Colter Shaw
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202774134
I jakten på to bevæpnede forbrytere blir den profesjonelle dusørjegeren Colter Shaw vitne til et sjokkerende selvmord. Dette fører ham til Stiftelsen, en kult som lover å forvandle folks liv. Men hva skjuler det seg under overflaten? Shaw går undercover for å avsløre Stiftelsens egentlige agenda. Her møter han den karismatiske lederen Mester Eli, en mann som forlanger en skremmende lojalitet fra tilhengerne sine. Noe skremmende foregår bak den idylliske overflaten. Og etter hvert som Shaw arbeider seg inn, forstår han at det finnes bare én måte å unnslippe Stiftelsen på - og prisen for denne friheten er livet.