Fasadefall (lydbok) av Liza Marklund
Legg til i ønskeliste
Liza Marklund (forfatter), Lena Meieran (innleser)

Fasadefall (Annika Bengtzon #10) lydbok

199,-
En kald og fuktig maidag finner man risikokapitalisten og eks-riksdagsmannen Ingemar Lerberg torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa utenfor Stockholm. Konen Nora er sporløst forsvunnet. På Kvällspressen får Annika Bengtzon i oppdrag å skrive om saken. Avisens redaktør Anders Schyman kommer i hardt vær på grunn av reportasjen han flere år tidligere fikk Den store journalistprisen for. Og mens Ingemar Lerbergs tilstand forverres og kritikken mot Anders Schyman vokser, trer det et stadig t…
Lydbok 199,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Liza Marklund (forfatter), Dorthe Emilie Erichsen (oversetter), Lena Meieran (innleser)
Utgitt 20 april 2015
Lengde 10:36
Sjanger Krim
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241911361
En kald og fuktig maidag finner man risikokapitalisten og eks-riksdagsmannen Ingemar Lerberg torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa utenfor Stockholm. Konen Nora er sporløst forsvunnet. På Kvällspressen får Annika Bengtzon i oppdrag å skrive om saken. Avisens redaktør Anders Schyman kommer i hardt vær på grunn av reportasjen han flere år tidligere fikk Den store journalistprisen for. Og mens Ingemar Lerbergs tilstand forverres og kritikken mot Anders Schyman vokser, trer det et stadig tydeligere bilde fram av en villaforstad hvor løgner og et voldsomt mørke lurer under den idylliske overflaten. Hvorfor vil noen den tidligere politikeren til livs? Og hvor er hans kone?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt kjedelig

de

50

Litt langrekkelig og ikke særlig gripende

Denne boken begynner bra, men etterhvert synes jeg handlingen ble litt utvasket med veldig mange og lange tråder av mer eller mindre viktighet for selve historien. Føler at hele boken kunne vært halvparten så lang og fortsatt grepet bra om hele historien. Bare sånn passelig interessant. Verdt å høre, men ikke mer.