Flimmer (lydbok) av Anne Holt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anne Holt (forfatter), Even Holt (forfatter), Ine Finholt Jansen (oppleser)

Flimmer (Sara Zuckerman og Ola Farmen #1) lydbok

179,-
(7)
Professor Sara Zuckermann vet at hun ikke burde operere pasienten hun er i ferd med å åpne. Hvor alvorlige konsekvensene av den rutinemessige operasjonen blir, aner hun derimot lite om. Zuckermann er hjertespesialist og hadde en lysende internasjonal karriere til en katastrofal ulykke tvang henne tilbake til hjemlandet Norge og en adskillig mindre glamorøs karriere i Bærum. En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgt…
Lydbok 179,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Holt (forfatter), Even Holt (forfatter), Ine Finholt Jansen (oppleser)
Utgitt 21 april 2015
Lengde 13:30
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281433717
Professor Sara Zuckermann vet at hun ikke burde operere pasienten hun er i ferd med å åpne. Hvor alvorlige konsekvensene av den rutinemessige operasjonen blir, aner hun derimot lite om. Zuckermann er hjertespesialist og hadde en lysende internasjonal karriere til en katastrofal ulykke tvang henne tilbake til hjemlandet Norge og en adskillig mindre glamorøs karriere i Bærum. En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgte implanterbare hjertestarter. Ingen forstår hva. Et kappløp mot sannheten er i gang. Dr. Zuckermann og hennes underordnede, fembarnsfaren Ola Farmen, innser umiddelbart at flere liv står på spill. Men det gjør også svimlende summer, først og fremst for produsenten av hjertestarteren, Mercury Medical. Flimmer er en thriller fra et konfliktfylt sykehusmiljø i Norge i 2010. Det er en historie om de evige motsetninger mellom pasienters beste og offentlig økonomi, mellom internasjonale industriinteresser og den enkelte lege, og aller mest: mellom sannhet, løgn og fortielse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God bok. Fantastisk oppleser

Uff

Etter en halvtime kikket jeg på tidstelleverket og så at det var nesten 13 timer igjen av denne torturen. Jeg hadde bestilt både denne lydboka og oppfølgeren på høstsalg. Like fullt bortkastede penger, siden begge går rett i søpla.

Meget velskrevet, fengende fra perm til perm. Dyktig leser, veldig dyktig. Men forstyrrende og unødvendig at man blir fortalt hvilken cd det leses fra hver gang en ny benyttes. Burde være unødvendig på er sted som e-bok hvor man betaler så mye for å nedlaste bøker! Det var forstyrrende og røsket en ut av stemningen man var i !