Hellig stein (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste
Clive Cussler (forfatter), Craig Dirgo (forfatter), Torgeir Reiten (innleser)

Hellig stein (Oregon files #2) lydbok

399,-
På Grønland har en ung forsker funnet en meteoritt. Den er ikke bare kjent for å være hellig, men innehar også potensielt katastrofale radioaktive krefter. Funnet plasserer ham i skuddlinjen for to motstridende terroristgrupper, som begge vil ha steinen til egne formål. Den ene er en gruppe muslimske ekstremister. Den andre gruppen er ledet av en forretningsmann som ønsker å utslette hele den islamske verden. Midt mellom disse militante gruppene befinner Juan Cabrillo seg. Med sitt skip bemanne…
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Craig Dirgo (forfatter), Craig Dirgo (medforfatter), Kåre Snekvik (oversetter), Torgeir Reiten (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 oktober 2022
Lengde 12:40
Sjanger Krim
Serie Oregon files
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202766474
På Grønland har en ung forsker funnet en meteoritt. Den er ikke bare kjent for å være hellig, men innehar også potensielt katastrofale radioaktive krefter. Funnet plasserer ham i skuddlinjen for to motstridende terroristgrupper, som begge vil ha steinen til egne formål. Den ene er en gruppe muslimske ekstremister. Den andre gruppen er ledet av en forretningsmann som ønsker å utslette hele den islamske verden. Midt mellom disse militante gruppene befinner Juan Cabrillo seg. Med sitt skip bemannet med en privat hær av leiesoldater, kjent som Selskapet, er han den eneste som kan hindre starten på en ny verdenskrig.