Høstoffer (lydbok) av S.J. Bolton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
S.J. Bolton (forfatter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)

Høstoffer lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
Familien Fletchers vakre, nye hus er alt de noensinne har drømt om. Det står mellom to kirker i Heptonclough, en liten landsby oppe i lyngheiene som tiden har glemt, og burde ha vært et paradis for en familie på fem, men de rekker så vidt å slå seg til ro før de oppdager at de er alt annet enn velkomne. Noen prøver tydeligvis å drive dem bort - først med tåpelige fantestreker, men etter hvert med trusler som blir stadig farligere, særlig for det eldste barnet, ti år gamle Tom Fletcher, som begy…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere S.J. Bolton (forfatter), Sigrid Grande (oversetter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 april 2020
Lengde 13:52
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202604097
Familien Fletchers vakre, nye hus er alt de noensinne har drømt om. Det står mellom to kirker i Heptonclough, en liten landsby oppe i lyngheiene som tiden har glemt, og burde ha vært et paradis for en familie på fem, men de rekker så vidt å slå seg til ro før de oppdager at de er alt annet enn velkomne. Noen prøver tydeligvis å drive dem bort - først med tåpelige fantestreker, men etter hvert med trusler som blir stadig farligere, særlig for det eldste barnet, ti år gamle Tom Fletcher, som begynner å tro at det er noen som betrakter ham - alltid. S.J. Bolton viser gang på gang sitt bemerkelsesverdige talent som en besnærende forteller og en grøssenes mester.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skikkelig bomtur. Det begynte ganske bra, så ble det plutselig et virvar av karakterer mens en idiotisk og malplassert romanse eklet seg inn i handlingen. Fra potensiell spenning til feelgood på en halvtime, og feelgood var ikke det jeg betalte for!